DFEF sin misjonskasse for støtte til nasjonale medarbeider


I over 100 år har misjonærer fra Norge, utsendt av DFEF, forlatt det trygge og kjente i hjemlandet og dratt over de store hav for å formidle de gode nyheter om Jesus Kristus til hedningene. Som en frukt av dette arbeidet opplever vi i dag i mange land, og på mange kontinent, levende menigheter og kirkesamfunn som et resultat av disses tjeneste. Fortsatt sender DFEF ut misjonærer til andre land, men vi ser også at det i dag reises opp nasjonale medarbeidere som er kapable og villig til å bære evangeliet videre.

Med dette som bakgrunn har DFEF startet misjonskassen Synzygus. Synzygus betyr "Den som bærer åket sammen med" eller "medarbeider". Ordet er blant annet brukt i Fil. 4: 3: "Og jeg ber også deg, du som med rette heter Synzygos, om å hjelpe disse to. For de har kjempet med meg for evangeliet, sammen med Klemens og mine andre medarbeidere, de som har navnene sine skrevet i livets bok"

Misjonskassen Synzygus har som hovedformål å støtte nasjonale pastorer, evangelister og misjonærer som vil ta evangeliet videre der hvor norske misjonærer utsendt fra DFEF har plantet. Vi tror at nasjonale medarbeidere er en stor ressurs som med sin kunnskap om tradisjon og kultur, og med sin forståelse av det lokale språket, vil være effektive medarbeidere i den store oppgave å forkynne evangeliet for alle folkeslag. 
__________________________________________________________________________________________________________


Synzygus
CIBI, Brasil sender misjonærer til Europa

Milton og Zoraide Campos har virket som misjonærer i Portugal og Spania i mer enn 20 år.


Les mer (28.1.2013)
"Cocha" nær døden:
- Helbreder du meg vil jeg tjene deg!

Walter Ruben ”Cocha” Monje brenner for vekkelse i Andesfjellene. Han forlot en dramatisk, kriminell løpebane for å tjene Jesus og spre ut evangeliet.  


Les mer (26.8.2011)

Støtt våre nasjonale medarbeidere, gi din gave til konto 3000.23.05069