Turid arbeider som misjonær i Sao Paulo. Her har hun sitt virke i et sosialprosjekt kalt "Livets tre". "Livets tre" er et arbeid blant barn som bor i slummen. Dette arbeidet driver blant annet et dagsenter. Turid skriver:

"Vi startet opp i slummen nov. 2001, men i februar 2005 flyttet vi inn i nye og flotte lokaler som ligger 3 km. fra slummen. Barna hentes og bringes med buss hver dag.

De nye lokalene inneholder 8 rom til aktiviteter, og det gjør det lettere å jobbe i grupper. Det fungerer kjempebra. Det gjør det lettere å få kontakt med den enkelte, følge dem opp og å undervise dem.
Vi har 120 barn mellom 6 – 12 år, som er hos oss hver dag fra mandag til fredag. Vi deler dem opp i to grupper, 60 om formiddagen og 60 om ettermiddagen. Ellers har vi ca. 40 tenåringer fra 12 – 15 år, som er hos oss to dager i uken.

Prosjektet drives på bakgrunn av innsamlede midler. Det er bygd opp rundt en fadderordning, men vi er også avhengig av støtte utenom. Heldigvis er det noen skoler, barnehager, enkeltpersoner og lag som stiller opp."


Les mer om prosjektet her.

http://livetstrebrasil.no/


Livets tre
Nyhetsbrev våren 2013
"Å bygge mennesker er alltid viktigst for oss" skriver Turid Dahl i vårens nyhetsbrev.
Les mer (12.5.2013)
Turid Dahl og "livets tre"
10 års jubileum med innvielse av nybygg
For 10 år siden startet misjonær Turid Dahl Stokland opp arbeid i en forstad til Sao Paolo - Mogi daz Cruizes. I dag drives her et stort dagsenter for over 200 slumbarn, og en menighet i positiv vekst.

Les mer (02.11.2012)
Alle kan hjelpe noen!
Familier bruke ferien sin for å hjelpe til i Brasil
Vi er tre familier fra Eiken og Byremo som reiser til Brasil sommeren 2012 for å hjelpe til på et barnehjem som ligger i et slumområde i en av São Paulo’s forsteder 
Les mer (12.6.2012)
Livets tre Brasil
Nyhetsbrev fra Turid Dahl
Livet vårt består mye av å bygge. Vi bygger relasjoner, bygger mennesker, bygger på gamle erfaringer og bygger inn nye erfaringer , vi bygger menighet og vi bygger hus.
Les mer (30.10.2011)
Skaper håp i slumområde

Turid Dahl Stokland skaper håp for barn i slumområdet Vila Estazao i Mogi das Cruzes i Brasil. 


Les mer (01.7.2011)
- Med Jesus i familien du får et lykkelig hjem

Marcelo Apericido de Jesus druknet alle sine sorger gjennom kong alkohol. Men etter et møte med kongenes konge, Jesus har han blitt totalt forvandlet og fått nytt håp. 


Les mer (01.7.2011)
Vanda - en kokke forvandlet av Guds kjærlighet

Kokka Vanda Aparacida Paixao setter sin ære i å lage god og sunn mat til barna ved prosjektet Livets Tre. Ja, hun ønsker å gjøre sin gjerning i kjærlighet til Gud og barna. 


Les mer (01.7.2011)