Jan Bjarne og Anita Skrøvje arbeider i Argentina.
"Cocha" nær døden:
- Helbreder du meg vil jeg tjene deg!

Walter Ruben ”Cocha” Monje brenner for vekkelse i Andesfjellene. Han forlot en dramatisk, kriminell løpebane for å tjene Jesus og spre ut evangeliet.  


Les mer (26.8.2011)

Hei vi er en familie på seks som består av Anita og Jan Bjarne ,med barna Veronica, Benjamin, Rebeca og Jan Levi.I tillegg har vi et fosterbarn som heter Cristoffer. Veronica ble født den 8.01 88 i Tucuman Argentina. Hun er gift med Gabriel Bazan og bor i argentina. Benjamin ble født den 24.10.89 i Haugesund. Han er gift med Birgithe og de bor i Mandal. Rebeca ble født den 21.07.95 i Tucuman Argentina. Jan Levi ble født den 23.04.01 i Tucuman Argentina.

Vi reiste første gang til Argentina i 1993 og har siden den gang vært knyttet til misjonsarbeidet gjennom menighetsbygging, kampanjer,oppføring av bygninger,sosialt arbeid og underhold av nasjonale medarbeidere.Vi har i dag tett samarbeid med en menighet i Salta Argentina,der Veronica og Gabriel Bazan er en del av arbeidet.

Vi har nå en hjemmebase med ansvar for noen bygninger,drift av utstyr og underhold av et pastorpar med navn Chotca og Lorena som står med ansvar for menigheten i El -Mollar.Det vil si at vi bor i Norge og reiser ut til Argentina ca en gang i året for å følge opp arbeidet.