DFEF har for tiden ingen misjonærer i Grønland. De siste misjonærene utsendt fra DFEF reiste hjem i 1995. Siden den gang har de lokale selv stått for driften av menigheten.


Mange er de mennesker som gjennom de siste 50 år har reist til Grønland som misjonærer. DFEF har gjennom hele sin tilstedeværelse i Grønland konsentrert sitt arbeid i Maniitsoq. (tidligere Sukkertoppen). 

Maniitsoq, tidligere stavet Manîtsoq (dansk: Sukkertoppen) er en den eneste byen, og administrativt sentrum i Maniitsoq kommune, på vestkysten av Grønland. Kommunen har i tillegg tre bygder; Kangaamiut, Napasoq og Atammik.
Byen har 2 785 innbyggere pr 5. oktober 2007. Det grønlandske navnet betyr «stedet med ujevnt terreng». Den danske navnet har byen fått fra to kjegleformede fjell rett nord for byen.

Maniitsoq har lufthavn, som ligger rett vest for byen, og en heliport som ligger i sentrum. De har også egen politistasjon, lokalradio, idrettshall, hotell, museum (Maniitsoq Museum), rådhus, forsamlingshus og fotballbane. Byen har to skoler; Atuarfik Kilaaseeraq og Kuuttartup Atuarfia. Byens tannklinikk holder til på Atuarfik Kilaaseeraq. De tre andre bygdene i kommunen besøkes minimum to ganger årlig, med et mobilt tannlegekontor.

Maniitsoq ble etablert i 1755 som en handelskoloni, da med det danske navnet «Sukkertoppen». Den ble etablert der dagens Kangaamiut ligger, men ble flyttet til som nåværende beliggenhet i 1782. Arkeologiske funn her indikerer at det har bodd mennesker her i over 4 000 år.Ginosko - hjelper Grønlendere fri.
"Ud af de 2 x 30 var 24 deltagere det ene sted og 23 deltagere det andet sted blevet udsat for seksuel misbrug" skriver Brian Asp Wind i dette nyhetsbrevet.  
Les mer (08.4.2016)
Misjonær Per Håskjold:
Finansierte misjonsarbeid med dykking

Den Gud kaller, utruster han. Min utrustning var en innstilling om å klare meg, og dykkearbeid som kunne forsørge familien på misjonsmarken, forteller Per Håskjold (81) etter et langt liv som misjonær på Grønland.


Les mer (05.11.2012)
Nyhedsbrev fra Ginosko-Vision
Indre helbredelse, ytre forvandling
Briand Wind arbeider i en omsorgstjeneste i Grønland for å hjelpe mennesker med å bearbeide sine indre sår. Her deler han informasjon fra sin tjeneste:
Les mer (17.10.2012)
Evangeliske sanger sunget på Grønlandsk
i 1990 gikk store deler av menigheten i Missionshuset Maniitsoq i studioet for å spille inn en video med evangeliske sanger på Grønlandsk. Her kan du se og høre resultatet.
Les mer (06.8.2011)