MISJONSKONFERANSE 2019

New Life Ministries Norge har den store glede å invitere til misjonskonferanse 24.-26. Mai som arrangeres i Elvebyen Familiekirke i Drammen. Dette blir en konferanse full med misjonsinspirasjon og informasjon.

Ved Ole Anders Fredheim
Oppdatert: (18.2.2019)

Det blir besøk av medarbeidere fra de ulike delene av arbeidet, i tillegg til våre egne misjonærer og medarbeidere fra Norge.

 PROGRAM:
Konferansen starter med middag kl 18. Den avsluttes med et møte i Elvebyen Familiekirke Søndag kl 11.00. Resten av programmet kommer i løpet av Desember.  

PÅMELDING:
Trykk på Linker under og fyll inn nødvendig informasjon og trykk fortsett. Da vil du kunne benytte deg av Hotellet som vi har reservert til overnatting for gjester som kommer langveisfra. Skulle du ha noen kommentarer, kan du legge igjen det til slutt. Betalingen skjer når du kommer på konferansen.

Jeg vil melde meg på konferansen
Arrangementet på facebook 

OVERNATTING:
Clarion Hotel Tollboden, Drammen: Vi har avtale med Clarion Tollboden Hotell om overnatting, hvor også alle måltid­er vil finne sted. Dette hotellet ligger 2 minutters gange fra Familiekirken. Enkeltom: kr. 895,- pr. døgn Dobbeltrom: kr. 995,- pr. døgn

 Privat innkvartering: Det blir mulighet for privat innkvartering for de som ønsker det, så langt kapasiteten rekker. Sørg for å huk av i påmeldingen så forsøker vi å finne et hjem til deg.

MÅLTIDER: FREDAG: middagsbuffet 
LØRDAG: Frokost, lunsj og middagsbuffet
SØNDAG: Frokost og middagsbuffet
TOTALT for alle måltider: Kr. 800,-

Det er også mulig for deltagere som ikke bor på hotellet å få kjøpt lunsj og middag. 
Måltidene kan også kjøpes enkeltvis, lunsj: 200,- middagsbuffet: 220,-.

Print artikkel Skriv ut artikkelen