Bibelselskapet feirer 200 år med:

Tidenes største felleskristne arrangement

Bibelselskapet slår på stortromma og lanserer en bibelfestival i Oslo 26. til 29. mai for å feire sitt 200 årsjubileum. – Den største felleskristne festen på mange tiår, mener generalsekretær Ingeborg Mongstad-Kvammen.

Ved Oddwin Solvoll
Oppdatert: (28.4.2016)


Generalsekretær Ingeborg Mongstad-Kvammen inviterer til bibelfestival når Bibelselskapet feirer 200 år. Foto: Bibelselskapet.

– Det Norske Bibelselskap ble stiftet 26. mai 1816 i Vår Frelsers kirke, det som i dag er Oslo Domkirke. Vi begynner vår feiring med å avholde representantskapsmøte i Oslo domkirke 26. mai, 200 år etter stiftelsen, forteller Ingeborg Mongstad-Kvammen, generalsekretær i Bibelselskapet. – Etter dette møtet starter vår 200 årsfeiring.

Bibelselskapet, med formål «å utbre Den hellige skrift», vil jubilere ved å ta med befolkningen i Oslo-området på en tre dagers bibelfestival. Det blir konserter, bibelmaraton, foredrag om Bibelen på 200 minutter, bokbad, bibelfortellinger og stort bursdagsselskap på Jernbanetorget. Bibelselskapet har til og med våget å be humorister lage et show for å tulle, uten å støte, som bestillingen er. Det blir også festgudstjeneste, internasjonal fest og temasamtaler. Bibelselskapet slår på stortromma når de feirer sine 200 år.

I Det gode budskaps papirutgave som utkommer ca. 15.mai har vi en fyldig reportasje om Bibelfestivalen i Oslo.

Print artikkel Skriv ut artikkelen