Shervin Ebrahimians vitnesbyrd:

Frelst, løst og kalt til tjeneste blant innvandrere

Jeg kom fra Iran til Norge for 28 år siden, da var jeg 13 år. For ca. 15 år siden ble mitt liv totalt forvandlet idet jeg fikk møte Jesus. Jeg var bundet av narkotiske stoffer og alt det som fulgte med, forteller iraneren.

Ved Oddwin Solvoll
Oppdatert: (15.9.2015)


Det er 15 år siden iranske Shervin Ebrahimian ble frelst, løst fra narko-avhengighet og fikk kall til å arbeide blant innvandrere i Norge. Foto: O.Solvoll

I dag er jeg 45 år og gift med Daiga. Vi bor i Grimstad ogi har tilhørt Betania, Grimstad, i mange år.

Jeg kjente tidlig i mitt kristne liv, et kall til å tjene Herren blant innvandrere og særlig muslimer. Jeg har nå tjent Herren spesielt blant iranere, afghanere og kurdere i omtrent ti år.

For seks år siden fikk jeg høre om Betania, Arendal, som har et aktivt innvandrermiljø. En del iranere hadde begynt å gå der. Jeg tok kontakt med menigheten og ble mottatt med stor åpenhet og kjærlighet. Jeg og min kone Daiga kjente fort at vi var kommet på rett plass i rett tid. Gud hadde nemlig varslet meg tre måneder i forveien om at noe lå foran. Jeg var fremme til forbønn flere ganger og mange ba for meg. Da vi kom til Betania, Arendal, kjente vi Guds fred og forstod at det var her Gud hadde kalt oss.

Nå kjenner jeg meg sterkt kallet til å tjene hundre prosent blant innvandrere i hele landet. Jeg har allerede blitt invitert til forskjellige menigheter rundt i landet. Både Daiga og jeg ser hvordan Jesus åpner dører og drar oss mer og mer inn i hans tjeneste og kall.

Menigheten vår som for et halvt år siden byttet navn til Internasjonal Menighet Betania Arendal, står bak meg, men jeg er glad for alle som vil være med som støttepartnere, og løfte dette arbeidet.

Det er opprettet en hjemmeside som er knyttet til denne misjonen. Den heter: www .misjonblantinnvandrere.com. Her kan du følge med på hva som skjer og bli støttepartner. Ønsker du å invitere meg til din menighet, kan du ta kontakt.

Guds rike velsignelse

Shervin EbrahimianPrint artikkel Skriv ut artikkelen