Ikke hør på

Styggen på ryggen

Djevelen henger på og vil stjele, myrde og ødelegge deg. Ikke hør på hans løgner. Hør på Jesus som vil bygge deg opp, sa Hans Martin Skagestad i sin tale på DFEFs sommerstevne på Solstrand.

Ved Oddwin Solvoll
Oppdatert: (11.7.2015)


Hans Martin Skagestad talte torsdag kveld.

Mange, spesielt ungdommer, kom fram til forbønn etter Hans Martin Skagestads tale med tittel Styggen på ryggen, torsdag kveld.

Mange tenker negative tanker om seg selv. Det ødelegger deres selvbilde og gir mindreverdighetskomplekser. De har en styggen på ryggen som følger dem og rakker dem ned. «Du er ikke god nok». «Dine holdninger er ikke bra, kroppen din er ikke fin», sier styggen. Disse tankene er ikke nye. Bibelen taler også om dette når det står at tyven (styggen) kommer for å stjele, myrde og ødelegge (Joh 10,10). Hvis du tror på dette kan løgnen bli til sannhet og du reagerer i forhold til det.

La deg ikke lure av djevelens listige angrep. Disse tankene skal vi ta til fange (2 Kor 10,5). Hør på Jesu ord som bygger deg opp, ikke på styggen på ryggen som bare vil rakke deg ned og ødelegge ditt liv, sa Hans Martin Skagestad.

Flere deltakere enn i fjor har møtt opp på Solstrand og opplever fine dager på stevnet. Solen skinner, men det er vindfullt og kaldt.Print artikkel Skriv ut artikkelen