Sommerstevne i gang på Solstrand

De Frie Evangeliske Forsamlingers Sommerstevne er i gang på Solstrand Camping, Lindesnes. I dette stevnet hvor møter og andre samlinger foregår i store telt, vil bli en mal for de fries sommerstevner i fem år framover.

Ved Oddwin Solvoll
Oppdatert: (11.7.2014)


Ole Kristian Iglebæk talte inspirert om stevnets motto, Gi det videre, etter å ha sjauet med sirkusteltet fram til møtestart.

– Det var spennende til siste slutt om vi skulle rekke det, forteller stevnegeneral Ole Kristian Iglebæk som også var Sommerstevnets første taler. – Det siste jeg gjorde var å være med på å spenne opp et stort lerret til prosjektoren. To minutter på syv kjørte vi bort liften, så var det rett på med møte.

Stevnesjefen sier han aldri har hatt det så travelt før under et stevne, men er glad alt kan foregå på og i nærheten av Solstrand Camping under årets Landsmøte og Sommerstevne.

Det har vært rekordstor påmelding til årets stevne etter å ha lagt påmeldingen til nett og innført et stevnegebyr.

– Det er gledelig, sier Ole Kristian. Han er glad at så mange frie venner samles på Solstrand i sommervarmen.

De Frie Evangeliske Forsamlingers Sommerstevne som er i gang på Solstrand Camping, vil danne grunnlag for hvordan disse stevnene skal være i fem år framover – her på Solstrand, Lindesnes.

Vi vil komme med små drypp fra stevnet her på nettsidene. Utførlige reportasjer og møtereferater kan du lese i papirutgaven av Det gode budskap.


Print artikkel Skriv ut artikkelen