Bakke i Spania

Seiers-rapport fra Spania, 11 døpte

Borghild og Eddie Bakke opplever rike tider i Spania, med sjelers frelse og dåpsmøte.

Oppdatert: (31.5.2013)



MÅNEDSHILSEN for mai-juni 2013.


Kjære misjonsvenner. Nåde og fred fra Herren Jesus.

Sal 18:2  Herren er min klippe og min festning og min frelser;  

Takk og lov for at vi kan få sette vår lit til vår Frelser alene. Han er min klippe, Han er min festning. Han er det jeg behøver for tid og for evighet, og det skal holde., Amen !

Menighetene:

Vi opplever rike tider i Marbella. Den 25 mai var der 11 stk som ble døpt. I menighetene har vi i vår  hatt undervisning om hva Guds ord lærer om dåpen. Den som tror og blir døpt, skal bli frelst. (Mark.16.16)   Hele lørdagen var menighetene i Guaro, hvor vi får bruke et område som kommunen har. Nydelig vær, der store og små koste seg. Det ble grilling, og mat til alle vennene fra både Ojen, San Pedro og Marbella.  Så var det tid for møte med sang og dåpstale, og det var en fryd å se da ei hel rekke med dåpskandidater gikk mot elva for å la seg døpe til Kristus. 3 stk. fra Spania, en fra Columbia, en fra Venezuela, og resten fra Equador. Den yngste bare 13 år gammel. «Jeg skammer meg ikke ved evangeliet, for det er en Guds kraft til frelse for hver den som tror «(Rom 1.16). En gripende stund
 som vi nok aldri vil glemme. Be om at de må bli bevart hos Jesus.
 
I menighetene er det spennende tider. På søndag ba vi for 4 som ville bli frelst. En iraner, en Bulgarer, en columbianer, og en ung søster fra Norge. Sistnevnte ville bekjenne troen på Jesus, selvom hun er oppvokst i en kristen familie, var det tiden å stille seg spørsmålet : Er jeg frelst?
Vanskelige tider: Vi har fortalt om arbeidsledigheten her som bare stiger. Vårt mål er å skape arbeidsplasser nå straks, og da håper vi å få 3-10 fam.i arbeid. Vi er avhengige av dere kjære misjonsvenner i Norge for å fullføre denne delen av misjonsarbeidet. Vi vil trenge en del midler, og du som har noe til overs, kan sende ditt beløp   til misjonskontoen vår.

Så vil vi benytte anledningen til å ønske dere alle en velsignet sommer, og si til den enkelte av dere : Tusen hjertelig takk for forbønn, og for midler, og tusen Takk for at du vil være med å be for arbeidet videre framover.

Gud velsigne dere alle. Selv om vi har en flokk med ivrige arbeidere, så vil vi minne om Herrens Ord: Mat. 9.37-38 : Da sa han til sine disipler: Høsten er stor, men arbeiderne få. Be derfor Høstens Herre at han vil drive arbeidere ut til sin høst!
Misjonskonto: 2801 30 68269,
Fadderkonto :2801 29 84 644  

Du finner oss også på facebook, og på blogg :  http://bakke-spaniamisjon.blogspot.com.es/
mail: borghildeddie.bakke@gmail.com
Telf.Hus: 0034-952 90 48 24
mob. : 0034-670 43 93 85

Print artikkel Skriv ut artikkelen